EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

"Ucuz ama hikayesi olmayan TL varlıklara neler merhem olabilir?"

"Ucuz ama hikayesi olmayan TL varlıklara neler merhem olabilir?"

Kıbrıs İktisat Bankası, 25 Haziran'a ilişkin piyasa analiz raporunu yayımladı.

Yayın Tarihi: 25/06/19 07:05
okuma süresi: 2 dak.
"Ucuz ama hikayesi olmayan TL varlıklara neler merhem olabilir?"
A- A A+
İktisatbank'ın 25 Haziran'a ilişkin Piyasa Analiz ve Yorumu şu şekilde:

Türkiye'nin son dönemde gündemini, sürekli bir şekilde, S-400 füzeleri ve bu bağlamda ABD ile devam eden limoni ilişkilerin Papaz Brunson vari bir krize evirilebileceği beklentisi meşgul etti.

Usanmadan her gün S-400 ve F-35 yazdık. Son 1-2 haftadır ise İstanbul seçimlerine konsantre olduk. Ekrem İmamoğlu'nun yenilenen İstanbul seçimlerini kazanmasıardından Türkiye'nin gündeminden en azından belirgin bir süre seçim belirsizliğinin de çıkacak olması olumlu bir senaryoya işaret ediyor.

Gözler tüm heyecanı ile 28-29 Haziran tarihlerinde Japonya'nın Osaka şehrinde düzenlenecek G-20 zirvesine çevrildi. Başkan Trump'ın en az 8 lider ile görüşeceği zirvede bizim açımızdan Sn. Cumhurbaşkanı ile yapacağı yüz yüze görüşme belki de en son zamanların en önemli gelişmesi olarak takip edilecektir.

Başkan Trump ile çok ciddi ilişkileri olduğunu söyleyen Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan,Osaka'da bizzat Trump'ın ağzından S-400 konusunda Pentagon ve Temsilciler Meclisi'nin kararının ağır basacağını ve bu bağlamda CAATSA yaptırım kartının detayları duyarsa, S-400 ısrarının yararından daha fazla ekonomik anlamda zarar getirebileceği düşünerek füze konusunu tekrardan enine boyuna değerlendireceğini düşünüyoruz. S-400 konusunda çözüm ümidimiz halen daha yüksek.

İktisatbank Günlük Piyasa Analiz ve Yorumu 25 Haziran 2019 - Salı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.