AKDOĞAN
okuma süresi: 1 dak.

"Yiğitler'deki yangın hep birlikte söndürüldü"

"Yiğitler'deki yangın hep birlikte söndürüldü"

Yiğitler bölgesinde dün, öğle saatlerinde, nedeni bilinmeden çıkan yangın hummalı çalışmalar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yayın Tarihi: 05/07/19 09:41
okuma süresi: 1 dak.
"Yiğitler'deki yangın hep birlikte söndürüldü"
A- A A+

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, dün Yiğitler'de yaşanan yangına anında müdahale ederek destek veren tüm çiftçi ve hayvancılara, traktörleriyle gelen köylülere ve herkese teşekkür etti.

Karavezirler'in belediye çalışanları ile anında müdahale ettiği yangın, Yiğitler Muhtarı Raşit Özsağlam ve bölge halkının da yardımıyla söndürüldü.

Vadili Belediye Başkanı ve ekibi ile Akdoğan Belediye Başkanı ve ekibinin destek verdiği yangın söndürme çalışmaları İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri ve bölgedeki askerlerin çalışmalarıyla tamamlandı.

Yangının sönmesinin ardından bölgede soğutma çalışmaları yapıldı.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yangınların artabileceğini anımsatarak, halkı da dikkatli olmaları konusunda uyardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.