KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Gülsin Onay Piyano Festivali sona erdi

Gülsin Onay Piyano Festivali sona erdi

Gülsin Onay Piyano Festivali 3 gün süren atölye çalışmalarının ardından final gecesi ve özel ödüllerin dağıtılması ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 08/07/19 11:12
okuma süresi: 1 dak.
Gülsin Onay Piyano Festivali sona erdi
A- A A+

Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği, Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile Gülsin Onay Piyano Festivali 3 gün süren atölye çalışmalarının ardından final gecesi ve özel ödüllerin dağıtılması ile sona erdi. Final gecesine Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay da katıldı.Gülsin Onay Piyano Festivali kapanışında Esra Poyrazoğlu Alpan ve Arman Ratip sanatseverlere kapanış resitali verdi.

RESİTALİN ARDINDAN ÖDÜL TÖRENİNE GEÇİLDİ

Gülsin Onay özel ödülü Görsev Tepe, Jale Derviş özel ödülü Pelin Ece Acar, DAÜ özel ödülü Papatya Biter, KPKD özel ödülü Beste Tanrıyakulu, Jüri özel ödülü Gizel Aktuğ ve en iyi Liszat yorumlama ödülü İpek Fatoş Zorba layık görüldü.

Yetişkinler, gençler ve çocuklar özendirme ödülleride gecede verildi. 3 gün süren Gülsin Onay Piyano Festivali sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.