İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Pilli: "Kıbrıs Türk Basını, bugünlere gelmemizde büyük katkılar sağlamıştır"

Pilli: "Kıbrıs Türk Basını, bugünlere gelmemizde büyük katkılar sağlamıştır"

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, "11 Temmuz Basın Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 11/07/19 14:11
okuma süresi: 2 dak.
Pilli: "Kıbrıs Türk Basını, bugünlere gelmemizde büyük katkılar sağlamıştır"
A- A A+
Sağlık Bakanı Pilli, 11 Temmuz Basın Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türk Basınının bugünlere gelmemizde büyük katkısı olduğunu belirtti.

Sağlık Bakanı Pilli'nin Basın Günü mesajı şu şekilde:

"İlk Türkçe gazetemiz olan "Saded 'in 11 Temmuz 1889'da yayınlanmaya başlamasıyla, Kıbrıs Türk Medyası da bu tarihi olayın önemin i yaşatmak için her yıl 11 Temmuz'u " Basın Günü" olarak kutlamaya devam etmektedir.

En zor koşullarda gece gündüz demeden hizmet veren, Kıbrıs Türk Halkı'nın haklı mücadelesini, dünyaya yansıtan, geçmişimizi, tarihimizi, komuoyuna duyuran Kıbrıs Türk Basını, bugünlere gelmemizde büyük katkılar sağlamıştır.

Basınımızın gerek sağlık alanındaki gelişmeler , gerekse ülke genelindeki haberleri yansıtırken özgürce ama sorumluluk bilinci ile görev yapması ,kamuyonu tarafsız olarak bilgilendirmesi, hepimizi daha güzel günlere taşıyacak, kurumlarımıza olan güveni arttıracaktır.

Değerli basın mensuplarının çok sesliliğin takipçisi olarak objektif ve doğru gazetecilik ile kamuoyunu bilgilendirmesi, toplum çıkarına yansıyacak haberler ile halkı yönlendirmesi önem taşımaktadır.

İlkeli gazetecilik geleneğini kendine görev edinen tüm basın mensuplarının haklarının iyileştirildiği ve çalışma koşullarının daha çağdaş düzeye ulaştırılması için yasal düzenlemelerin en kısa sürede hayata geçtiği günler temenni eder, gündeme taşıdıkları konularla topluma katkı sağlamakta olan, tüm basın çalışanlarımızın 11 Temmuz Basın Gününü en samimi duygularımla kutlar, başarılarının devamını dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.