EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar'dan 11 Temmuz Basın Günü mesajı

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar'dan 11 Temmuz Basın Günü mesajı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü Akpınar 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 11/07/19 15:14
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar'dan 11 Temmuz Basın Günü mesajı
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, "11 Temmuz Basın Günü" dolayısıyla mesaj yayınlayarak, basın ve yayın çalışanlarını kutladı.

Mesajın içeriği şu şekilde:

"Ülkemizde, hepimizin 'ortak sesi' olan saygıdeğer basın ve yayın kuruluşlarımızın tüm çalışanlarını; Şahsım ve kurumlarım adına içtenlik ile kutluyorum. Bu vesile ile; '11 Temmuz Basın Günü'nün kutlanmasına vesile olan ve Ada'daki varlığımızın ilk ortak seslerinden biri; 'Saded' Gazetesi'nden bu yana, artık ebediyete intikal etmiş basın ve yayın emekçilerini de şükran ile yadediyorum.

Basınımızın; Ülkemiz demokrasisinin ve özgür yaşamımızın daimi teminatlarından birisi olacağına yönelik inancımız, her zamanki kadar yüksek ve güçlüdür."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.