İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık eski Bakanı'ndan Kalkanlı Yaşam Evi açıklaması

Sağlık eski Bakanı'ndan Kalkanlı Yaşam Evi açıklaması

Kıbrıs Postası'nın "Yaşamevi değil, devletin düşkünler ambarı" başlığıyla kamuoyuna duyurduğu Kalkanlı Yaşam Evi'nde yaşanan olaylara ilişkin haberi, Sağlık Bakanı Ali Pilli tarafınca doğrulanırken, Sağlık eski Bakanı Filiz Besim'in tepkisine neden oldu.

Yayın Tarihi: 11/07/19 17:16
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık eski Bakanı'ndan Kalkanlı Yaşam Evi açıklaması
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden "Bir toplum kendi beynine nasıl kurşun sıkar?" başlıklı duygusal bir tepki ortaya koyan Sağlık eski Bakanı Besim, haberin iftira olduğunu iddia etti.

Kıbrıs Postası'nın "akıl almaz iftiralarla merkezi kötülenmeye çalıştığını" öne süren Besim, haber üzerine yaşam evindeki sorumlu hekimi aradığını ve birlikte telefonda ağladıklarını yazdı.

Ardından arabasına atlayıp yaşam evine gittiğini belirten Besim, oradaki görevlilerle kucaklaştığını ifade etti.

Tüm basın mensuplarına çağrıda bulunan Besim, "Kalkanlı Yaşam Evi Lefkoşa'ya sadece 20 dakika uzaklıkta. Gidin ve bu merkezi görün. Hasta olmanın ve bakıma muhtaç olmanın ne demek olduğunu gözlerinizle görün ve yüreğinizle hissedin" ifadelerinde bulundu.

Son olarak Sağlık Bakanlığı'na da çağrıda bulunan Besim, "Merkeze daha çok hekim, hemşire ve hasta bakıcı gönderin. Eğer sağlık bir bayrak yarışı ise size devrettiğimiz onurlu bayrağı hepimiz; bu ülkede yaşayan tüm yurttaşlar adına daha ileriye taşıyın" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.