BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Boğularak ölen aile fertleri toprağa verildi

Boğularak ölen aile fertleri toprağa verildi

Kaplıca'da dalgalara kapılıp vahim bir şekilde hayatını kaybeden Katırcı ailesinin 4 ferdi bugün öğle namazına müteakip toprağa verildi.

Yayın Tarihi: 14/07/19 14:05
okuma süresi: 2 dak.
Boğularak ölen aile fertleri toprağa verildi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Kaplıca'da dalgalara kapılıp vahim bir şekilde hayatını kaybeden Katırcı ailesinin 4 ferdi Ramazan Katırcı, Filiz Katırcı, Merve ve Mert kardeşler Büyükkonuk'ta bugün öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ülkede büyük bir üzüntüye neden olan olayın ardından Katırcı ailesinin 4 ferdinin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar, Türkiye Büyük Elçisi, Barış ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanları ile Büyükkonuk ve civar köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.


Büyükkonuk Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine ailenin hayatta kalan tek ferdi 12 yaşındaki Barış Katırcı da katıldı.

ACI HABERİ PSİKOLOGLAR VERDİ

Minik Barış'a üzücü olay 2 psikolog eşliğinde anlatıldığı öğrenildi. Cenaze töreninde feryatlar yürekleri dağladı.

Yaşanan trajik olayda bir ailenin 4 ferdi hayatını kaybederken, ülkede ilk kez böyle bir olay yaşanması nedeniyle de ülke geneli ve yakın coğrafya Türkiye'de büyük üzüntü yaşandı.


Katırcı ailesinin cenaze törenine ayrıca İskele ve Mağusa Kaza Mahkemesi yargıçları ile personeli de katılım gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.