SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Çetinkaya Türk Spor Kulübü sezon çalışmalarına başlıyor

Çetinkaya Türk Spor Kulübü sezon çalışmalarına başlıyor

Çetinkaya Türk Spor Kulübü 2019 - 2020 sezonu için çalışmalarına yarın başlıyor.

Yayın Tarihi: 15/07/19 09:28
okuma süresi: 2 dak.
Çetinkaya Türk Spor Kulübü sezon çalışmalarına başlıyor
A- A A+
Çetinkaya Türk Spor Kulübü, 2019-2020 Futbol sezonu için çalışmalarına yarın Metehan Kemal Küçük Stadyumu'nda başlayacağını yayımladı.

Yeni sezon için çalışmalarına başladığını duyuran kulübün yayımladığı mesaj şu şekilde:

"Çetinkaya Türk Spor Kulübü 2019 – 2020 sezonu için çalışmalarına yarın başlıyoruz. Yeni sezon öncesinde hedeflediğimiz başarıyı yakalamak için çok çalışmamız gerektiği bilinciyle hareket etmekteyiz. Geleceğe yatırım yaparak gençlerimizi spora kazandırmak hedefindeyiz. Çetinkaya'nın hedefleri hiçbir zaman bitmeyecektir. Altyapımızda yüzlerce çocuk spor yapmaktadır. A takım için hocalarımızın verdiği programlar doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Yarın yapılacak olan açılışımız ile ilgili olarak siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmek isteriz. Bunun yanında Çetinkaya'ya gönül veren taraftarlarımızı ve eski futbolcularımız ile sporcuların ailelerini açılış şölenimize beklemekteyiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.