KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Genç müzisyen Dudu Pektunç'un 1. Yıl mutluluğu

Genç müzisyen Dudu Pektunç'un 1. Yıl mutluluğu

Kıbrıslı genç müzisyen Dudu Pektunç, ilk single çalışması olan Kuyruklu Yıldız'ın 1. Yılı dolayısıyla sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

Yayın Tarihi: 15/07/19 10:24
okuma süresi: 2 dak.
Genç müzisyen Dudu Pektunç'un 1. Yıl mutluluğu
A- A A+
Kuyruklu Yıldız'ın 1. Yılı dolayısıyla sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Pektunç, mutluluğunu şu sözler ile ifade etti:

"'Kuyruklu Yıldız 1 yaşında' Bugün benim için çok mutlu ve duygusal bir gün. Stüdyo, kayıtlar, klip çekimleri derken Kuyruklu Yıldız'ı yayınlayalı 1 yıl oldu. Hala daha ilk günkü heyecanım ile her dinlediğimde ellerim titriyor, gözlerim doluyor.

Hala daha ilk günkü mutluluğumla yorumlarınızı okuyorum. Çok güzel geri dönütler aldığım bir yıl oldu. Konuk olduğum birçok radyo ve televizyon programları oldu. Bunların yanında Bayrak Radyo Televizyon Kurumu tarafından "2018 EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN GENÇ SANATÇI" ödülüne layık görüldüm.

Tüm dijital platformlarda yüksek dinlenmelere ve klibimiz YouTube'da 40.000 izlenmeye ulaştı. İlk başta ailem, prodüktörüm, arkadaşlarım, öğretmenlerim, çalıştığım müzisyenler, ekip arkadaşlarım ve desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.