ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Owoyale cinayeti zanlıları 8 gün daha tutuklu kalacak

Owoyale cinayeti zanlıları 8 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa'da öldürüldükten sonra arabasının bagajında battaniyeye sarılı olarak bulunan Obasanje Adeola Owoyale cinayeti ile ilgili olarak tutuklanan 11 kişi hakkındaki tutukluluk süresi 8 gün daha uzatıldı. Polis mahkemeye cinayet soruşturması ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Yayın Tarihi: 15/07/19 11:38
okuma süresi: 2 dak.
Owoyale cinayeti zanlıları 8 gün daha tutuklu kalacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Lefkoşa'da 1 Temmuz tarihinden itibaren kayıp olduğu bildirilen ve 8 Temmuz Pazartesi günü Okullar yolu, Şht. Ruso Ortaokulu'nun yanındaki toprak alanda cesedine ulaşılan 33 yaşındaki Nijerya uyruklu Obasanje Adeola Owoyale'ni öldürmesi olayı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 11 zanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme, aktarılan şahadet ışığında polisin yürüttüğü soruşturmanın tamamlanmadığı yönünde bulguda bulunarak zanlıların 8 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.
Mahkemede şahadet sunan polis subayı Feyyaz İneci, Obasanje Adeola Owoyale'nin 1 Temmuz'da arkadaşları tarafından kayıp olduğunun bildirildiğini ve cesedin 8 Temmuz tarihinde Lefkoşa'da okullar yolu bölgesinde toprak park alanda bulunan ML 918 plakalı Toyota marka aracın bagajında battaniyeye sarılı şekilde bulunduğunu anımsattı.

Zanlıların tespit edildiği ikametgâhta silinmeye çalışılan kan izlerinin tespit edildiğini söyleyen İneci, maktulden alınan kan örneği ile ikametgâhtaki kan izlerinin uyum sağlayıp sağlamadığının tespit edilmesi için örnekler üzerinden inceleme yapılacağını açıkladı.

İneci, ayrıca avukatın sorusu üzerine söz konusu ikametgâhtan emare alınan balta ile zanlının başına aldığı kesici alet yarasının otopside uyumlu olduğunun tespit edildiğini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.