LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Lapta Belediyesi, lağım suyu taşkınına müdahale etti

Lapta Belediyesi, lağım suyu taşkınına müdahale etti

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Emerald Bay Sitesi'nden akan, yollara ve denize yayılan lağım suyuna müdahale edildiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 15/07/19 16:22
okuma süresi: 2 dak.
Lapta Belediyesi, lağım suyu taşkınına müdahale etti
A- A A+
Girne Postası – Burcu Ece Yılmaz

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Lapta Sahil Yolu bölgesinde bulunan Emerald Bay Sitesi'nden akan ve vatandaşın tepkisine neden olan lağım suyu ile ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Girne Postası'na konuşan Aktuğ, sitenin bir arıtma sistemi olmaması nedeniyle sorunlar yaşandığını, konuyla ilgili göreve geldikleri andan itibaren gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Geçmiş dönemdeki yönetimin, siteyi yapan firmayla konuyu çözmediğini, şimdi ise karşılarında 127 ayrı muhatap bulduklarını söyleyen Aktuğ, "Sitede sakini 127 ayrı kişiyle sorunu çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Bölgeye sürekli vidanjör göndererek, suyun taşmamasını sağladıklarını bildiren Aktuğ, hafta sonu belediyeye ait vidanjördeki arıza nedeniyle lağım suyunun taştığını kaydetti. Dışarıdan hizmet alarak bugün bölgenin temizlendiğini dile getiren Aktuğ, "Site sakinlerinden sorunun çözümü için site yönetimi kurulmasını talep ettik ve kısa bir süre önce site yönetimi kuruldu. Önümüzdeki 2 ay içinde sorunu komple çözmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.