KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Rüya Taner Finlandiya'da konser verecek

Rüya Taner Finlandiya'da konser verecek

Konser piyanisti Rüya Taner, Finlandiya'nın Porvoo şehrinde düzenlenen Emasalo Klasik Müzik Festivali'nde konser verecek.

Yayın Tarihi: 16/07/19 11:03
okuma süresi: 1 dak.
Rüya Taner Finlandiya'da konser verecek
A- A A+
Yılmaz Taner tarafından yapılan açıklamaya göre, perşembe günü yerel saatle 19.00'da Porvoo Katedrali'nde yer alacak konserde Rüya Taner, Finlandiya'nın La Tempesta Orkestrası eşliğinde Avusturyalı Orkestra Şefi Robert Lehrbaumer yönetiminde solistler Linda Hedlund (Keman/ Finlandiya) ve Claude Hauri (Viyolonsel / İsviçre) ile sahne alacak.

Konserde, Beethoven'in "Keman, Viyolonsel, Piyano ve Orkestra için Do Majör Triple Konçertosu" seslendirilecek. Konser KKTC'nin Helsinki Temsilciği ile Avusturya'nın Helsinki Büyükelçiliği işbirliği ve katkılarıyla gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.