LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB Orkestrası Çocuk Korosu muhteşem bir konserle sezonu kapattı

LTB Orkestrası Çocuk Korosu muhteşem bir konserle sezonu kapattı

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu muhteşem bir konserle sezonu kapattı.

Yayın Tarihi: 17/07/19 11:29
okuma süresi: 2 dak.
LTB Orkestrası Çocuk Korosu muhteşem bir konserle sezonu kapattı
A- A A+

Lefkoşa Belediye Orkestrası'ndan (LBO) yapılan açıklamaya göre, LBO Çocuk Korosu'nun Sezon Final Konseri dün gece (16 Temmuz Salı) Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Hare Yakula ve Müge Görgül yönetimindeki Çocuk Korosu üyesi çocuklar gece boyunca heyecanla ve keyifle söyledikleri şarkılarla müzikseverlere hem eğlenceli anlar yaşattılar, hem de başarıları yorumlarıyla ailelerini duygulandırdılar.

ÇOCUKLAR HEYECANLANDI, AİLELER DUYDULANDI

2013 yılı Eylül ayında çocukların sanatla buluşması, müzik ile tanışması, sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve varolan özgüvenlerini geliştirmek amacıyla çalışmalarına başlayan LBO Çocuk Korosu Sezon Final Konseri'nde 18 şarkı seslendirdi. Piyanoda Ercüment Şeker ve eski LBO Çocuk Korosu koristlerinden Baran Sakar'ın da kahonu ile yer aldığı konserde çocuklar solist olarak da şarkılar seslendirdi.

Sezon finalini muhteşem bir konserle kapatan LBO Çocuk Korosu koristlerine, gece sonunda Hare Yakula, Müge Görgül ve Ercüment Şeker tarafından katılım belgesi ve plaket verildi. LBO Çocuk Korosu, yeni dönem çalışmalarına eylülde yeniden başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.