GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Suriçi panayırla renklenecek

Mağusa Suriçi panayırla renklenecek

Gazimağusa Suriçi Panayırı bu yıl 19 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Panayırda çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 17/07/19 13:25
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Suriçi panayırla renklenecek
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi tarafından Suriçi'nin Canbulat Yolu'na kurulacak panayır, vatandaşlara serin yaz gecelerinde keyifli saatler yaşatacak.

ETKİNLİKLER…

Gazimağusa Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, panayır kapsamında 20 Temmuz'da Grup Oldies, 21 Temmuz'da Cenk ve Orkestrası, 27 Temmuz'da Enver Ermetal ve Orkestrası, 28 Temmuz'da Selen Selenada ve Orkestrası sahneye çıkacak. Çocuk oyun araçları, yiyecek-içecek standları ve değişik aktivitelerin yapılacağı alanda, geçmişte olduğu gibi eğlenceli etkinlikleri ve insanları bir araya getiren ortamıyla panayır kültürü yaşanacak.

BAŞKAN ARTER: "PANAYIR KÜLTÜRÜNÜ YENİ KUŞAKLARA AKTARMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, önemli kültürel değerlerimizden olan panayırı yaşatmaya ve yeni kuşaklara aktarmaya devam ettiklerini ifade ederek, vatandaşların serin yaz akşamlarında panayır kültürünü yaşayacağını ve eğlenceli günler geçireceğini söyledi. Belediye Başkanı İsmail Arter, bölgesel olarak sosyal ve kültürel çalışmalara devam edeceklerini de belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti ve halka iyi eğlenceler diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.