EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Meriç Trafo Merkezi yarın açılıyor...

Meriç Trafo Merkezi yarın açılıyor...

Ülkemizin en güvenilir ve saygın kuruluşlarından olan Kıymet Group Of Companies LTD 1982 yılından itibaren elektrik sektöründe varlığını sürdürmektedir.

Yayın Tarihi: 17/07/19 16:03
okuma süresi: 2 dak.
Meriç Trafo Merkezi yarın açılıyor...
A- A A+
Grubumuz, son 15 yıl içerisinde ülkemizin elektrik iletim sistemi üzerine yoğunlaşmıştır ve bu bağlamda ülkemizde bulunan 21 adet yüksek gerilim trafo merkezinin yapımında rol almıştır.

Özellikle son 3 yılda sırasıyla Haspolat, Güneşköy, Cengizköy yüksek gerilim trafo merkezleri (GKRY enterkonnekte) ile Gönyeli ve Kanaklides (Mağusa) orta gerilim dağıtım merkezlerinin tamamlanmasından sonra bugün itibarıyla da Meriç Trafo merkezinin tevsiat işleri tamamlanarak devreye alınmış ve bu trafo merkezimiz de hem eski iletim geriliminden (66kv) yeni iletim gerilimine (132kv) geçirilmiş ve gücü de 20mva'dan 50mva'ya yükseltilmesiyle beraber tüm KIBTEK şebekesinn SCADA takip sistemi projesi de yapılmıştır.

Tüm bu projelerin gerçekleştirilmesinde grubumuz için ayrı bir övünç kaynağı ise tüm teknik çalışmaların yerli mühendislerimiz ve yerli emekçilerimizin becerileriyle yapılmış olmasıdır. Yurtdışı büyük firmalarla da işbirliğini yoğun şekilde gerektiren bu tür projelerin Kıbrıs Türk'ünün bilgi ve becerisini göstermek açısından da oldukça önemli olduğunu ve yeri geldiğinde Kıbrıs Türk'ünün bunlara muktedir olduğunu ortaya çıkarması hepimiz için de bir gururdur ve bu gururu, yarın Meriç Trafo Merkezi açılışında, halkımızla paylaşmaktan son derece mutluyuz.

Saygılarımızla

Kıymet Group Of Companies Ltd

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.