ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Eski patronunun aracını kundakladı

Eski patronunun aracını kundakladı

Mağusa'da daha önce çalıştığı iş yerinden alacağı olduğu gerekçesi ile eski patronuna ait araca yanıcı madde dökerek ateşe veren Sercan Ağaçdalı ile söz konusu suçu işlemekte Ağaçdalı'na yardımcı olan Mustafa Ünlü tutuklandı.

Yayın Tarihi: 18/07/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Eski patronunun aracını kundakladı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da daha önce çalıştığı Selek Garaj'dan alacağı olduğu gerekçesi ile eski patronuna ait FE 711 plakalı lüks aracın sürücü koltuğuna yanıcı madde dökmek sureti ile ateşe verdiği tespit edilen Sercan Ağaçdalı tutuklandı. Zanlı Ağaçdalı'na yardımcı olduğu tespit edilen Mustafa Ünlü'de tutuklanırken zanlılar dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme, "Kasti hasar" suçlaması ile haklarında soruşturma başlatılan zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA YANICI MADDE DÖKTÜLER

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Murat Öztürk mahkemede verdiği ifadesinde, 14 Temmuz 2019 tarihinde, saat 03:25 sıralarında, Gündoğdu Sokak üzerinde faaliyet gösteren Selek Garaj sahibine ait FE 711 plakalı lüks marka aracın sürücü koltuğuna yanıcı madde dökülerek ateşe verildiğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirten Öztürk, yürütülen soruşturmada zanlı Sercan Ağaçdalı'nın daha önce söz konusu garajda çalıştığı ve alacağının öğrenildiğini belirtti. Zanlı Ağaçdalı'nın Mağusa'da tespit edilerek tutuklandığını belirten Öztürk, zanlının poliste verdiği ifadesini söz konusu suçu zanlı Mustafa Ünlü ile birlikte işlediklerini itiraf ettiğini kaydetti. Zanlı Ünlü'nün de tespit edilmesine müteakip gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen Öztürk, zanlıların olay günü giydikleri kıyafetlerle olayda kullanılan aracın tespit edilerek emare alındığını söyledi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten Öztürk, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.