İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan kaynak aktarımı müjdesi: "750 milyon TL bugün itibariyle serbest"

Oktay’dan kaynak aktarımı müjdesi: "750 milyon TL bugün itibariyle serbest"

Başbakan Ersin Tatar'ı ziyaretinde konuşan TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın da talimatıyla 750 milyon TL'lik kaynak aktarımını bugün itibariyle serbest bırakıyoruz. Bunu KKTC halkıyla paylaşmak isterim" dedi.

Yayın Tarihi: 20/07/19 15:46
okuma süresi: 2 dak.
Oktay’dan kaynak aktarımı müjdesi: "750 milyon TL bugün itibariyle serbest"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Başbakan Ersin Tatar, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında KKTC'ye gelen TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı kabul etti.

Kabulde konuşan Oktay, geniş bir heyetle burada olduklarını ifade ederek, öncelikle Tatar'ın Özgürglük ve Barış bayraını kutladı, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi temennilerini iletti.

Oktay, "Barışı istiyorsanız, her şeye hazır olmak gerekiyor" dedi, savaş dönemlerini de hafiften hatırlamak gerektiğini düşündüğünü belirtti.

Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ile de görüştüklerini de belirten Oktay, KKTC'de yaşayan insanların refah seviyesinin sürekli arttığını, bunun çok daha öteye gitmesini hedeflediklerini söyledi.

Askeri anlamda hazır olmanın her zaman önemli olduğuna dikkat çeken Oktay, "Sosyal ve kültürel anlamda da hazır olmak son derece önemli. Dolayısıyla yapısal reformların KKTC'de güçleniyor olması bizim için çok önemli. Sayın Meclis Başkanı ile bu konuları konuştuk, size de (Tatar) iletiyoruz" dedi.

Oktay şöyle devam etti:

"Gelişimizde, somut işbirliği anlamında, somut meyveleri anlamında ifade etmek istediğim şeylerden biri, Sayın Cumhurbaşkanı'nın da talimatıyla 750 milyon TL'lik kaynak aktarımını bugün itibariyle serbest bırakıyoruz. Bunu KKTC halkıyla paylaşmak isterim. Bu anlamda reformlar önemli, özel sektör önemli."

Ayrıntılar az sonra…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.