GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Ertan Birinci neden çok şaşırdı?

Ertan Birinci neden çok şaşırdı?

Evinde yaşadığı kötü sürprize üzüldü #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 20/07/19 20:50
okuma süresi: 2 dak.
Ertan Birinci neden çok şaşırdı?
A- A A+

İşinsanı Ertan Birinci, evinin ağaçlarının KIB-TEK tarafından izinsiz kesilmesine sitem etti...

Şaşan Galın başlıklı yazı paylaşan Ertan Birinci yaşadığı olayı şöyle paylaştı:

"ŞAŞAN GALIN ..... Bugun ös mağusada işim vardı . Hanımla gittik saat 18:00 gibi de eve döndük.... Bir de ne görelim evin içindeki çitleri birileri girip adeta katletmiş...ben de eşim de ŞOK olduk... Bizim böyle bir talebimiz olmadı.. kim niye kesmişti bu çitleri bu ağaçları bu yeşili bu kadar acımasızca..üstelik Cumartesi ve bayram gününde güpegündüz evimizin bahçesine girip neden kesmişlerdi ? ..... sonunda öğrendik ...
Üstten geçen elektrik tellerine bu çitler çarpmasın diye elektrik kurumu elemanları kesmişler .... Bize ne haber veren var ne soran ...yetkilileri aradım şikayetimi yaptım. Polise de bildirdim.... gelen geçen bu fotoğraflardaki çirkinliği benim yaptığımı sandılar... ortalık bu hale gelmiş...yoldan geçenler de şaşıyor ve bilmeden bizim yaptığımızı sanıyor.. katliam ya burası .
Çok üzgünüm.. Elektrik Kurumu kesim yapacaksa bana söylesin ben, gereğini yaptırayım...kendi yapacaksa haber versin. Bilinçli insanlara düzgün yaptırsın..... Evimizin yolu çok işlek bir sokak.... Bu paylaşımı da meselenin ne olduğunu anlatmak ve başımıza gelen bu ACAİP olayı açıklamak için yapmak durumunda kaldım.....
Ansızın birileri evinizin içindeki çitleri acımasızca sizden habersiz kesecek yeşili de katledip kapınızın önüne yolun içine atıp gidecek .. gelen geçen de bizi ayıplayacak. E insaf da dinin yarısıdır ... vallahi yazık.."



Levent Kutay ile #gözdenkaçmadı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.