KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Zeki Erkut'un yeni romanı "Kral" Mağusalı okurlara tanıtılacak

Zeki Erkut'un yeni romanı "Kral" Mağusalı okurlara tanıtılacak

Zeki Erkut'un yeni romanı "Kral", 25 Temmuz Perşembe akşamı Mağusa Khora Kitabevinde gerçekleştirilecek bir etkinlikle okurlara tanıtılacak. Saat 19.30'da başlayacak olan etkinlikte yazarın, kitabın hazırlanma süreci hakkındaki konuşmasının ardından okurlar da soru ve yorumlarını paylaşma ve kitaplarını yazara imzalatma imkanı bulacaklar.

Yayın Tarihi: 22/07/19 18:14
okuma süresi: 2 dak.
Zeki Erkut'un yeni romanı "Kral" Mağusalı okurlara tanıtılacak
A- A A+

Geçtiğimiz hafta Lefkoşa tanıtımı yapılan roman, bu yazın en çok satanları arasına girmiş durumda ve okurlardan büyük ilgi görmekte. Khora Yayınları'nın 69. kitabı olan eser, Zeki Erkut'un da üçüncü kitabı.

Kral'ın konusu ise şöyle:

Ganimet kültürünün kök saldığı, insani değerlerin yitirilerek yozlaşmanın yaşandığı bir dönemde sanatçı duyarlılığına sahip bir müzisyen, yeniden şöhreti yakalamak için mücadele etmektedir. Abisi, teşkilata sadık bir düzen adamı iken Kral anılarına sadık bir duygu insanıdır ve abisinin değil yüreğinin sesini dinler. İki aşk arasında, iki şehir arasında, iki yaşam arasında sıkışan Kral, ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarla, kardeşlikten öte dostluklarla tanışır; köşeyi dönmeye çalışan düzenbazlarla, derin devletin karanlığıyla boğuşur.

"KRAL", okuru soluk soluğa bırakacak temposu ile sürekli içine çeken, özlem ve duygu yüklü bir roman. Yazarın "Jans Mans Sokağı Çocukları" romanı kadar gerçek gibi kurgulanmış ve onun kadar sürükleyici.

Kapak resmini Nilgün Güney'in yaptığı kitabın editörlüğünü Nazen Şansal, sayfa tasarımını grafiker Ömer Tatlısu gerçekleştirdi. 320 sayfalık eser Lefkoşa, Mağusa ve Omorfo Khora Kitabevlerinden ve tüm kitapçılardan temin edilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.