KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Toprak Ürünleri Kurumu Dipkarpaz'da da hizmet verecek

Toprak Ürünleri Kurumu Dipkarpaz'da da hizmet verecek

Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK), Dipkarpaz ve bölge üreticisine daha iyi hizmet verebilmek için ürün alım satım merkezini faaliyete geçirdi.

Yayın Tarihi: 24/07/19 15:00
okuma süresi: 1 dak.
Toprak Ürünleri Kurumu Dipkarpaz'da da hizmet verecek
A- A A+
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, hükümet ve bakanlık olarak üreticinin yanında olmak, üreticinin rekabet edebilmesine olanak sağlamak, Dipkarpaz bölgesindeki üreticinin maliyetlerini düşürmek amacıyla bu merkezin açıldığını belirtti. Oğuz, ülkenin en uzak noktasına hizmet götürerek devletin üreticinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

Dipkarpazlı üreticilerin, TÜK'ün hizmetlerinden yararlanmak için Kumyalı tesislerine gitmek zorunda kaldığını dile getiren Oğuz, Dipkarpaz'da faaliyete geçen merkezle birlikte üreticilerin gerek zamandan gerekse nakliye ücretlerinden tasarruf sağlayabileceklerini kaydetti.

Oğuz, dileyen üreticilere alım satım merkezinden yemlik arpa, karma yem gibi ürünlerin de satışının yapılabileceğini de belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.