KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Dillirga Grubu Yalova'da KKTC'yi başarıyla temsil etti

Dillirga Grubu Yalova'da KKTC'yi başarıyla temsil etti

Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Dillirga Grubu, Türkiye'nin Yalova ilinde düzenlenen 22. Türk Boyları Kültür Şöleni'nde KKTC'yi başarıyla temsil etti.

Yayın Tarihi: 24/07/19 16:05
okuma süresi: 2 dak.
Dillirga Grubu Yalova'da KKTC'yi başarıyla temsil etti
A- A A+

Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Dillirga Grubu, 18 - 23 Temmuz 2019 tarihleri arasında Türkiye'nin Yalova ilinde düzenlenen "22. Türk Boyları Kültür Şöleni"nde hem KKTC'yi hem de Değirmenlik Belediyesi'ni başarılı bir şekilde temsil etti.

Gösteriler ve disiplinli davranışlar sayesinde halktan ve festival komitesinden büyük beğeni toplayan Dillirga Grubu ayrıca, festivale katılan gruplar arasında sadece Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun düzenlediği "Ülke Tanıtım Günü" etkinliğinde de tüm gruplardan tam not aldı.

Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu "Ülke Tanıtım Günü" etkinliğinde, Yalova'ya götürdükleri kültürümüze ait yiyecek ve içecekleri tanıtarak, KKTC bayrağını ve broşürlerini sergiledi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler,Yalova Valisi Muammer Erol'a, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a ve Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) Başkanı Özer Koyuncu'ya ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Karavezirler, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu Başkanı ve Cioff Kuzey Kıbrıs Başkanı Özlem Kadirağa'ada teşekkür ederken, Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu eğitmenleri ve dansçılarını, Yalova'da düzenlenen "22. Türk Boyları Kültür Şöleni"ndeki başarılı temsiliyetlerinden dolayı tebrik etti.

Değirmenlik Belediyesi meclis üyelerinden Salih Kargı ile Arzu Miyase Babahan'ın da eşlik ettiği kafilede; Direktör Tahir Kaptanoğlu, eğitmenler FetineVerdil,Emine Alışkan ve 24 dansçı yer aldı.

Başkan Ali Karavezirler ayrıca, Değirmenlik Belediyesi adına grubumuzun yanında yer alan meclis üyeleri Salih Kargı ile Arzu Miyase Babahan'a da teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.