ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Uyuşturucuyu kimden aldığı araştırılıyor

Uyuşturucuyu kimden aldığı araştırılıyor

Dörtyol Polis Karakolu önünde Narkotik ekiplerinin araması sonucu tasarrufunda sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve içerisine uyuşturucu madde içeren sigara ile yakalanan Veli Seçkin isimli şahıs tutuklandı

Yayın Tarihi: 31/07/19 07:38
okuma süresi: 1 dak.
Uyuşturucuyu kimden aldığı araştırılıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Dörtyol Polis Karakolu önünde Narkotik ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Veli Seçkin isimli şahsın tasarrufunda sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından tutuklanan Seçkin, dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme, "Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf" suçlaması ile hakkında soruşturma başlatılan Seçkin'in 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Polis mahkemede zanlının aracında yaklaşık 2 buçuk gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen sarma sigara bulunarak emare alındığını açıkladı. Polis zanlı Seçkin'in söz konusu uyuşturucu maddeleri 25 Temmuz tarihinde 3 gram olarak 40 Euro karşılığında satın aldığını itiraf ettiğini açıkladı.

Polis zanlının söz konusu uyuşturucu maddeyi kimden temin ettiğini araştırıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.