KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Çatalköy Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mersin'de KKTC'yi temsil etti

Çatalköy Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mersin'de KKTC'yi temsil etti

Çatalköy Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Anamur Belediyesi 13. Kültür Turizm ve Muz festivaline katıldı.

Yayın Tarihi: 31/07/19 11:34
okuma süresi: 2 dak.
Çatalköy Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mersin'de KKTC'yi temsil etti
A- A A+

Anamur Belediyesi'nin düzenlediği 13. Kültür Turizm ve Muz festivali 19 – 21 Temmuz tarihleri arasında Anamur'da gerçekleştirildi.

Çatalköy Beldiyesi Halk Dansları Topluluğu bu festivalin yurt dışı davetlisi olarak festivale katıldı. Festivale Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik ve Nostalji Halk Dansları Topluluğu Eğitmeni Erbil Akün de katıldı.

Oldukça yoğun geçen festivalde, yaklaşık 10.000 kişeye sergiledikleri performanstan dolayı Çatalköy Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, izleyenlerin beğenisini topladı. Kafile Başkanı Derman Atik ve Erbil Akün, Çatalköy Belediye Başkan'ı ve Anamur Belediye Başkan'ı adına gönderilen plaket ve hediyeleri takdim etti.

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yaptığı açıklamada ; Belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda katıldığımız Anamur Belediyesi'nin düzenlediği 13. Kültür Turizm ve Muz festivali iki Belediye arasındaki kültürel ilişkilerin gelişmesi açısından, oldukça önemli ve değerlidir. Anamur Belediyesi'nin bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı, başta Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.