GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

KKTC 2019 Enduro Şampiyonası'nın üçüncüsü yapılıyor

KKTC 2019 Enduro Şampiyonası'nın üçüncüsü yapılıyor

5 yarıştan oluşacak olan KKTC 2019 Enduro Şampiyonası'nın üçüncüsü "Tamöz Oto Enduro Yarışı", 4 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 02/08/19 18:34
okuma süresi: 1 dak.
KKTC 2019 Enduro Şampiyonası'nın üçüncüsü yapılıyor
A- A A+
KKTC 2019 Enduro Şampiyonası'nın üçüncüsü "Tamöz Oto Enduro Yarışı", Kalkanlı'da yapılacak. Kalkanlı'da yapılacak yarışın başlama saati ise 17.00 olarak açıklandı.

'ENDURO'DA 3. RANDEVU

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından organize edilen KKTC 2019 Enduro Şampiyonası'nın üçüncü yarışı 4 Ağustos Pazar günü Kalkanlı'da yapılıyor.

Tamöz Oto sponsorluğunda yapılacak yarış, yaklaşık 8,25 kilometrelik etabın biri antrenman olmak üzere 3 kez geçilmesiyle yapılacak.

Güven Sigorta, Lungo Cafe, Dağyaran Otomotiv, Akman Reklam, Taner Özdaş Süleyman Ltd ve F.A. İşletmeleri'nin de katkılarıyla yapılacak yarışın 7 sınıfta mücadelelere sahne olacağı duyuruldu.

17.00'de başlayacak yarışın takribi 19.30'da son bularak ödül töreninin yapılması planlanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.