İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDP'den GKK komutan yardımcılığı atamasıyla ilgili değerlendirme

YDP'den GKK komutan yardımcılığı atamasıyla ilgili değerlendirme

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkan Yardımcısı Azer Özkan, doğum yerleri dolayısıyla kişilerin KKTC'de hakkı olan yerlere gelemediğini savunarak, "Terfilerde köken, liyakatın önüne geçmemeli" dedi.

Yayın Tarihi: 04/08/19 10:43
okuma süresi: 2 dak.
YDP'den GKK komutan yardımcılığı atamasıyla ilgili değerlendirme
A- A A+
Azer Özkan, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Komutan Yardımcılığı atamasıyla ilgili yazılı açıklama yaparak, Yüksek Değerlendirme Kurulu'nun atamada liyakata değil adayların doğum yeri ve kökenine bakarak değerlendirme yaptığı izlenimi edindiklerini belirtti.

Özkan, "Yüksek Değerlendirme Kurulu Başkanı da olan Cumhurbaşkanı Sayın Akıncı bu konuda kamuoyuna açıklama yapmalı" dedi.

Bu göreve atanan kişiyle ilgili bir itirazları olmadığını, görevini başarıyla yerine getireceğine dair şüphe de duymadıklarını kaydeden Özkan, sadece hangi kriterlerin dikkate alındığını bilmek istediklerini belirtti.

Azer Özkan, "YDP olarak biz, yarım asır önce buraya gelen, burada doğan, büyüyen, okuyup makam, mevki sahibi olan, bu ülkeye 'vatanım' diyerek samimiyetle hizmet eden bazı kişilerin, doğum yerleri dolayısıyla hakkı olan yerlere gelememesine itiraz ediyoruz. Kamuoyunun dikkatini bu anomaliye çekmek istiyoruz" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.