SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Sağlık Bakanlığı Batı Nil Virüsü ile ilgili açıklama yaptı

Sağlık Bakanlığı  Batı Nil Virüsü ile ilgili açıklama yaptı

Sağlık Bakanlığı bugün yazılı bir açıklama yaparak, "Son iki gün içerisinde hastanelerimize Batı Nil Virüsü süphesi ile herhangi bir vaka başvuruda bulunmamıştır" dedi.

Yayın Tarihi: 04/08/19 16:00
okuma süresi: 1 dak.
Sağlık Bakanlığı  Batı Nil Virüsü ile ilgili açıklama yaptı
A- A A+
Sağlık Bakanlığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son iki gün içerisinde hastanelerimize Batı Nil Virüsü süphesi ile herhangi bir vaka başvuruda bulunmamıştır.

Batı Nil Virüsü teşhisi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde tedavi edilen 3 kişi taburcu olmuş, yoğun bakımda tedavi altında bulunan diğer 3 kişinin işe sağlık durumu iyiye doğru gitmekte ve bir hastanın bilinci açık durumdadır .Hasta aynı zamanda ailesi ile görüştürülmüştür.

Bakanlığımız konu ile ilgili tüm paydaşlarla çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı ülke genelinde belediyelerle işbirliği içinde ilaçlama ekipleri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bakanlığımız tüm gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.