LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Haspolat'taki yangın Lefkoşa'yı elektriksiz bıraktı

Haspolat'taki yangın Lefkoşa'yı elektriksiz bıraktı

Haspolat'ta meydana gelen yangın nedeniyle Lefkoşa elektriksiz kaldı. Yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Yangın nedeni ile 5 futbol sahası alan kül olurken, yakınında bulunan mezbahadaki hayvanlar telef olmaktan son anda kurtuldu.

Yayın Tarihi: 06/08/19 08:10
okuma süresi: 2 dak.
Haspolat'taki yangın Lefkoşa'yı elektriksiz bıraktı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican ÇALIŞKAN

Haspolat'ta dün büyük bir yangın meydana geldi, yangının yakınında bulunan elektrik dağıtım hattı bulunması nedeni ile Lefkoşa genelinde yaklaşık 1 saatlik elektrik kesintisi yaşandı. Yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Sivil Savunma, İtfaiye, Orman Dairesi ve Polis ekipleri yangına müdahale için olay yerinde bulundu.

5 FUTBOL SAHASI ALAN KÜL OLDU, HAYVANLAR TELEF OLMAKTAN KURTARILDI…

Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken, ardından soğutma çalışmaları devam etti.

Yangın nedeni ile yaklaşık 5 futbol sahası büyüklüğünde tarla kullanılmaz hale gelirken, 20'den fazla saman balyası kurtarılamadı.

Yangının bulunduğu bölgede büyükbaş hayvan mezbahası bulunurken, yangına yapılan müdahale sonucu hayvanlar telef olmaktan kurtarıldı.

Yangın nedeni ile çıkan dumanlar Lefkoşa'dan görülürken, yangından çıkan kokular Hamitköy'den dahi hissedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.