GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Ataser ve Aktuğ, Avusturya'daki seminerde incelemelerde bulundu

Ataser ve Aktuğ, Avusturya'daki seminerde incelemelerde bulundu

Ataser ve Aktuğ, "Avrupa Birliği Yeşil Atıkları Ekonomiye Kazandırma Projesi" kapsamında Avusturya'da düzenlenen seminerde incelemelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 06/08/19 17:44
okuma süresi: 1 dak.
Ataser ve Aktuğ, Avusturya'daki seminerde incelemelerde bulundu
A- A A+

Avusturya'da, "Avrupa Birliği Yeşil Atıkları Ekonomiye Kazandırma Projesi" kapsamında seminer düzenlendi. Ataser ve Aktuğ, "Yeşil Atıkları Ekonomiye Kazandırma Projesi" için Avusturya'da incelemelerde bulundu.

Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen, Lapta Belediyesi'nin ana uygulayıcı olduğu ve Alsancak Belediyesi'nin de iştirakçi olarak ortaklaşa yürütmekte olduğu "Daha İyi Bir Çevre İçin Yeşil Atıkların Geri Dönüştürülmesi Projesi" kapsamında Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve beraberindeki heyet, Avusturya'nın başkenti Viyana'da kompost üretim tesislerini inceledi; Viyana Belediyesi, Avusturya Biogas ve Kompost Birliği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Aktuğ ve Ataser, "Avrupa Birliği Yeşil Atıkları Ekonomiye Kazandırma Projesi" kapsamında Viyana'da gerçekleşen seminere de katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.