TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

TC Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte KKTC'ye geliyor

TC Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte KKTC'ye geliyor

Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, beraberinde Genel Kurmay Başkanı Org. Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Hasan Küçükyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Org. Adnan Özbal ile bugün KKTC'ye geliyor.

Yayın Tarihi: 08/08/19 00:54
okuma süresi: 2 dak.
TC Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte KKTC'ye geliyor
A- A A+
Erenköy Direnişi anma etkinliklerine katılmak amacıyla gelecek TC Milli Savunma Bakanı Akar ve beraberindeki heyet, devlet ve hükümet yetkilileriyle de temaslarda bulunacak.

Sabah 08.15 sıralarında KKTC'ye varması beklenen Akar ve beraberindeki heyet, yenilenen Şht. Cengiz Topel Anıtı Açılış Töreni'ne ve 8 Ağustos Şanlı Erenköy Direnişi ve Erenköy Şehitlerini Anma Töreni'ne katılacak, ardından da Dr. Fazıl Küçük Anıt Kabri ile Rauf Denktaş Anıt Kabrini ziyaret edecek.

Akar ve heyeti, saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, saat 16:35'te Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, 17:05'te Başbakan Ersin Tatar, 17:30'da Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay tarafından kabul edilecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı, konuk bakan ve beraberindeki heyet onuruna akşam yemeği verecek.

TC Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a KKTC'yi ziyaretinde, Genel Kurmay Başkanı Org. Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Hasan Küçükyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. Adnan Özbal eşlik edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.