LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'daki turnuvada ilk sayılar atıldı

Lefkoşa'daki turnuvada ilk sayılar atıldı

Cyprus Basketball Academy'nin organize ettiği "Nicosia Open 3x3 Basketball" turnuvası başladı

Yayın Tarihi: 08/08/19 08:05
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'daki turnuvada ilk sayılar atıldı
A- A A+
Cyprus Basketball Academy tarafından oluşturulan organizasyon komitesinin organize ettiği, "Change Your Life" sloganı ile KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun himayelerinde organize edilen sokak basketbolu turnuvası, "Nicosia Open 3x3 Basketball" başladı.

YARIN TAMAMLANACAK

Atatürk Spor Salonu park yerinde yer alan organizasyonun ilk maçları oynandı. 78 takım, 312 sporcunun yer aldığı turnuvada müsabakalar 18.00 – 23.00 saatleri arasında oynanıyor.

Gıda Ltd. Nestle, Under Armour, Blackspade ve Nazlı Kardeşler Construction'ın sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda 3 gün boyunca seyircilerin de katılabileceği ödüllü 3 sayı atış yarışmaları ve yetenek yarışmaları da olacak. Önder Alışveriş Merkezi, Ektam Kıbrıs, Kolan British Hospital, Eziç, Cranberries Dance Studio, Cemsa Sporting Center, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Oero Trading Ltd.'nin de destek verdiği turnuva yarın akşam yapılacak ödül töreni ile tamamlanacak.

ZENGİN ÖDÜLLER

Yarışmaya katıacak tüm sporculara hatıra sertifikası ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu "UMK-Change Your Life" sloganı ile tasarlanan ter havluları hediye edilecek. Dereceye giren sporculara madalyalar, Eziç, Delicious Cafe ve Popeyes'dan yemek çekleri, Önder Alışveriş Merkezi tarafından Basketbol Topları, Cyprus Basketball Academy'den Sırt Çantaları, Under Armour'dan hediyeler ve büyüklere para ödülleri olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.