EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YKS elektronik kayıt tarihleri uzatıldı

YKS elektronik kayıt tarihleri uzatıldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), önceden belirlenen YKS elektronik kayıt tarihlerini 19-21 Ağustos olarak duyurmuştu. Yeni duyuruyla tarihler 16-21 Ağustos aralığına çekildi.

Yayın Tarihi: 08/08/19 15:40
okuma süresi: 1 dak.
YKS elektronik kayıt tarihleri uzatıldı
A- A A+
2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2019-YKS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlandı.

2019 YKS yerleştirme sonuçlarının erken açıklandığı dikkate alınarak; bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıtlarının 19-21 Ağustos 2019 tarihi yerine, 16-21 Ağustos 2019 tarihi olarak başvuru süresi genişletildi.

Üniversiteye şahsen yapılacak olan kayıt işlemlerinin süresinde ise bir değişiklik yok, bu kayıtlar önceden planlandığı gibi 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.