EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ - SEM'den bilgisayar sertifika sınavı

DAÜ - SEM'den bilgisayar sertifika sınavı

DAÜ - SEM, terfilerde kullanılabilecek bilgisayar sertifika sınavını, 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 08/08/19 16:29
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ - SEM'den bilgisayar sertifika sınavı
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM); katılımcıların terfilerinde, yükselmelerinde ve iş başvurularında kullanılabilecek Akrediteli Sertifika elde edebilecekleri bilgisayar sınavını, 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü, gerçekleştirecek.

Saat 17.00'de, DAÜ Merkezi Derslikler (CL) Binası'nda gerçekleştirecek olan Bilgisayara Giriş Sertifika Sınavı sayesinde, devlet veya özel sektör çalışanları, sınavda başarı gösterdikleri takdirde özgeçmişlerine ekleyebilecekleri resmi bir belgeye sahip olacak.

SINAV İÇERİĞİ

Söz konusu sınavın içeriğinde temel bilgisayar, ofis programları (Word, Excel, Powerpoint), e-posta kullanımı, web tarayıcısı kullanımı ve web adreslerini tanıma, arama motoru kullanma, yararlı web sayfası linkleri ve sayfalarını işaretleme, Facebook gibi sosyal medya araçlarını kullanma, internette dikkat edilmesi gereken konular, güvenlik ve virüs koruması gibi konular yer alıyor.

Sınavla ilgili detaylı bilgiye 0392 630 2471 – 0392 630 2482 numaralı telefonlardan, dausem@emu.edu.tr adlı mail adresinden veya http://sem.emu.edu.tr adlı web sitesinden ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.