DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Değirmenlik Çataldere Göleti'nde su kapasitesinin arttırılması

Değirmenlik Çataldere Göleti'nde su kapasitesinin arttırılması

Değirmenlik Belediyesi, Çataldere Göleti'nin su kapasitesinin arttırılması konusunda Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'yla görüş alışverişinde bulunulduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 08/08/19 20:34
okuma süresi: 2 dak.
Değirmenlik Çataldere Göleti'nde su kapasitesinin arttırılması
A- A A+

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ve ekibi ile Su İşleri Dairesi Müdürü Tarkan Çeki, bugün, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ile birlikte gölette incelemelerde bulundu.

Değirmenlik Belediyesi ekipleri ve Minareliköy bölge halkının da katıldığı incelemeler sırasında, su kapasitesinin arttırılması için ne yapılabileceğinin konuşuldu. İnceleme sırasında bölgenin ve zeytin ağaçlarının sulanması konusu da görüşüldü.

Ali Karavezirler, şu anda Değirmenlik Çataldere mevkiinde bulunan göletin, sulama için konulan borularının tıkalı olduğunu ve bu boruların açılması amacıyla Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile işbirliği içerisinde çalışılacağını kaydetti.

Karavezirler, mevsim şartlarına göre tıkalı borularının ne zaman yapılacağı konusunda da Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Su İşleri Dairesi Müdürü Tarkan Çeki ile fikir alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.