LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lokmacı'ya gölgelik projesi başladı; bayramdan önce bitmesi planlanıyor

Lokmacı'ya gölgelik projesi başladı; bayramdan önce bitmesi planlanıyor

Lefkoşa'daki Lokmacı sınır kapısına gölgelik yapılması konusunda Turizm ve Çevre Bakanlığı düğmeye bastı, gölgeliğin yapımına geçtiğimiz Salı günü başlandı.

Yayın Tarihi: 09/08/19 07:56
okuma süresi: 1 dak.
Lokmacı'ya gölgelik projesi başladı; bayramdan önce bitmesi planlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ertuğrul SENOVA

Günde ortalama 3 bin kişinin geçiş yaptığı Lefkoşa'daki Lokmacı sınır kapısına gölgelik yapılması konusunda Turizm ve Çevre Bakanlığı düğmeye bastı, gölgeliğin yapımına geçtiğimiz Salı günü başlandı.

Özellikle kafilelerinin sınır kapısından geçişleri sırasında oluşan uzun kuyruklarda, turistlerin yaz aylarında güneşten, kış aylarında ise yağmurdan korunmalarını sağlayacak olan gölgeliğin bayram öncesi bitirilmesi hedefleniyor.

Yapımına Salı günü başlanan ahşap yapıyla ilgili Kıbrıs Postası'na bilgiler veren Bakanlık yetkilileri, sınır kapısındaki giriş ve çıkış işlemleri sırasında bekleyen kişiler için ahşaptan modern görünümlü bir gölgelik yapılacağını ifade etti.

Yapılacak olan çalışmanın bayramdan önce sonlanması için çaba sarf ettiklerini dile getiren yetkililer, niyetin, ülkeye giriş yapan kişilere kolaylık sağlamak olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.