GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Larnaka'daki kiliseden haç çalındı

Larnaka'daki kiliseden haç çalındı

Larnaka'daki Sotiras Kilisesi'nden, Kitiu Metropoliti'nin taht giyme töreninin düzenlendiğini sırada, ahşap olan kutsal haçın çalındığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 09/08/19 09:03
okuma süresi: 1 dak.
Larnaka'daki kiliseden haç çalındı
A- A A+
Politis gazetesi, bilinmeyen kişi veya kişilerin kiliseye girerek, 2 bin 500 değerindeki ahşap kutsal haçı çaldıklarını yazdı.

Gazete, fail veya faillerin, taht giyme töreni nedeniyle söz konusu kilisenin gün boyu açık olmasından faydalandığını da belirtti.

BAF'TAKİ HIRSIZLIK OLAYLARI

Öte yandan Politis gazetesi, Baf polisinin, bölgede meydana gelen çeşitli hırsızlık olayları nedeniyle, Ağustos ayının ilk 8 gününde, toplam 14 kişiyi tutukladığını yazdı.

Gazete, polisin ayrıca geçtiğimiz Haziran ve Temmuz aylarında da yine hırsızlık suçundan 50 şüpheliyi tutukladığına da dikkati çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.