İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hala Sultan Tekkesi ziyareti yarın gerçekleştirilecek

Hala Sultan Tekkesi ziyareti yarın gerçekleştirilecek

Kurban Bayramı, dün sabah kılınan bayram namazıyla başladı, bugün bayramın ikinci günü... Her bayramda yapılan Hala Sultan Tekkesi ziyareti yarın gerçekleştirilecek...

Yayın Tarihi: 12/08/19 09:50
okuma süresi: 2 dak.
Hala Sultan Tekkesi ziyareti yarın gerçekleştirilecek
A- A A+
Dün sabah kılınan bayram namazı ile başlayan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlar ailelerini ziyaret etme fırsatı buluyor.

Kurban Bayramı nedeniyle yarın Hala Sultan Tekkesi'ne ziyaret gerçekleştirilecek.

Bayram süresince Merkezi Cezaevi'nde bulunan hükümlü ve tutuklulara, 09:00 ile 16:30 saatleri arasında, yakınları ile önceden belirlenen programa göre açık görüş olanağı sağlanıyor.

Kurban Bayramı ziyareti için cezaevine gidecek ziyaretçilerin kendini tanıtıcı bir belge getirmek zorunda olduğu, ziyaretçiler tarafından getirilen yiyeceklerin ziyaret süresince tüketilecek şekilde kısıtlı olması gerektiği bildirildi.

Kurban Bayramı'nın 4 günlük tatili dolayısıyla başta Polis Genel Müdürlüğü olmak üzere kurum ve kuruluşlar önlemler aldı.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu da, bayramı boyunca bakiye borç nedeniyle elektrik kesintisi yapılmayacağını ve elektrik arz güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.