SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yiğitcan'lı Türkiye, zirvede

Yiğitcan'lı Türkiye, zirvede

Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda Kıbrıslı Türk Yiğitcan Hekimoğlu'nun da yer aldığı Türkiye atletizm takımı şampiyon oldu.

Yayın Tarihi: 12/08/19 09:20
okuma süresi: 1 dak.
Yiğitcan'lı Türkiye, zirvede
A- A A+
Avrupa Atletizm Birliği'nin organize ettiği Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda Yiğitcan Hekimoğlu'nun da yer aldığı Türkiye, şampiyon oldu. 4×100 yarışının son adamı olan gururumuz Yiğitcan Hekimoğlu, bayrağı finişe taşıyan isim oldu.

1.Lig'de Belçika, Norveç, Hollanda ve Belarus ile birlikte zirve mücadelesi veren Türkiye'nin grubunda ayrıca Macaristan, İrlanda, Litvanya, Portekiz, Romanya, Slovakya yer aldı. Yiğitcan Hekimoğlu'nun da yer aldığı Türkiye 4X100 metre bayrak takımı günü şampiyonlukla tamamladı.

Norveç'in Sandnes kentinde 3 gündür devam eden Avrupa Takımlar Şampiyonası, Birinci Lig mücadeleleri ile noktalandı.

Yarışmalar sonunda 40 branşta toplam 302 puana ulaşan Portekiz, 2021 için Süper Lig'e çıkan takım olurken, Belarus 281 puanla ikinci, Norveç 269 puanla üçüncü, Hollanda 259 puanla dördüncü ve Türkiye de 245 puanla beşinci sırayı aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.