ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Naim cinayetinin 'kilit ismine' 8 gün daha tutukluluk: "Alkol içirilerek kandırıldım"

Naim cinayetinin 'kilit ismine' 8 gün daha tutukluluk: "Alkol içirilerek kandırıldım"

Gökhan Naim cinayeti soruşturması kapsamında aranan ve Güney Kıbrıs'a kaçtığı öğrenilen, ardından da Güney Kıbrıs makamlarınca KKTC'ye teslim edilen Azmad Ali Virk, 8 gün daha polis nezaretinde tutuklu kalacak. Mahkemede konuşan zanlı, "Çocuklarım var. Onların yanına gitmek istiyorum. Beni alkol içirip kandırdılar, olaya öyle dahil oldum" dedi.

Yayın Tarihi: 12/08/19 14:03
okuma süresi: 2 dak.
Naim cinayetinin 'kilit ismine' 8 gün daha tutukluluk: "Alkol içirilerek kandırıldım"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Mart 2019'da, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gesfi Döviz Bürosu'nun sahibi Gökhan Naim cinayeti soruşturması kapsamında 'cinayet zanlısı' olarak aranan ve 'kilit isim' olarak anılan Azmad Ali Virk, 3 günlük tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden yargıç karşısına çıktı.

Soruşturmaya ilişkin bulguları mahkemeye aktaran Polis Müfettiş Muavini Feyyaz İneci, zanlının olayın ardından Güney Kıbrıs'a kaçtığını, daha sonra Güney Kıbrıs'ta yakalanıp KKTC'ye iade edildiğini ifade etti.

"SUÇLAMALARI KABUL ETTİ"

Polis, zanlının 9 Ağustos tarihinde iade edildiğini ve çıktığı mahkemede hakkında 3 gün tutukluluk verildiğini anımsatarak, bu süre içerisinde gönüllü ifade verip suçlamaları kabul ettiğini kaydetti.

Polis Müfettiş Muavini İneci, zanlının vermiş olduğu ifadenin teyit ve edileceğini ayrıca alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek soruşturmanın selameti için 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı Azmad Ali Virk; taammüden adam öldürme, adam öldürme ve silahlı soygun suçları başta olmak üzere birçok suçtan methaldar.

ZANLI: "ÇOCUKLARIM VAR… ALKOL İÇİLİRELEK KANDIRILDIM"

Şahadet üzerine söz alan zanlı, çocukları olduğunu ve onların yanına gitmek istediğini, bu olaya alkol içirilerek kandırılması sonucu karıştığını iddia etti.

8 GÜN POLİSTE TUTUKLU KALACAK

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın çok ciddi olduğunu belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 8 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.