GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rum Dışişleri Bakanlığı'ndan KKTC'deki konferansa engel

Rum Dışişleri Bakanlığı'ndan KKTC’deki konferansa engel

Rum Dışişleri Bakanlığı, 13-16 Kasım 2019 tarihleri arasında KKTC'de gerçekleştirilecek olan uluslararası bir konferansa engel olma yönünde girişim başlattı.

Yayın Tarihi: 13/08/19 11:41
okuma süresi: 1 dak.
Rum Dışişleri Bakanlığı'ndan KKTC’deki konferansa engel
A- A A+
Alithia gazetesi, Rum Dışişleri Bakanlığı'nın, bu yıl Gazimağusa'da gerçekleştirilecek olan 6. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Konferansı'na (WOCMAP) engel olmak amacıyla girişim başlattığını yazdı.

Gazete, söz konusu konferansın ilk olarak Antalya'da yapılmasının öngörüldüğünü ancak daha sonra KKTC'ye taşındığını belirterek, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis'in, Rum Meclisi'nde konuya ilişkin gelen bir soruya, bakanlığının konferansın KKTC'de gerçekleştirilmesinin önlenmesi adına her türlü girişimi gerçekleştirmekte olduğu yanıtını verdiğini aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.