GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt kökenli Rumlar anma yürüyüşü düzenliyor...

Güzelyurt kökenli Rumlar anma yürüyüşü düzenliyor...

"Omorfo" (Güzelyurt) kökenli Rumların, 16 Ağustos'ta "kasabanın ele geçirilmesinin 45'inci yıldönümü" gerekçesiyle anma yürüyüşü gerçekleştirecekleri bildirildi.

Yayın Tarihi: 13/08/19 12:08
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt kökenli Rumlar anma yürüyüşü düzenliyor...
A- A A+
Fileleftheros gazetesi, yürüyüşün 16 Ağustos'ta saat 18.30'da Lokmacı yolunun başından başlayıp Faneromeni Kilisesi'nde son bulacağını; saat 19.00'da da kilisede tören yapılacağını, dua edileceğini ve Rum Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromu'nun konuşma yapacağını yazdı.

Haberde, aynı günün sabahında, BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesinin büyükelçiliklerine, AB Temsilciliği'ne, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'e ve Rum Meclis Başkanı Dimitris Şilluris'e ileri sürdükleri "Türk işgali" ile ilgili muhtıra verileceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.