GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Mikis Theodorakis'ten dostluk mesajı

Mikis Theodorakis’ten dostluk mesajı

Yunan besteci Mikis Theodorakis'in, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın son röportajına atıfta bulunarak, Türkiye'nin "rakip ülkeden ortak ülkeye dönüşmesi" çağrısı yaptığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 13/08/19 12:55
okuma süresi: 1 dak.
Mikis Theodorakis’ten dostluk mesajı
A- A A+
Haravgi gazetesi, Theodorakis'in Yunanistan'da yayın yapan "Ta Nea" gazetesine mektup göndererek, kendisinin 1986 yılında oluşturmak için girişimde bulunduğu "Yunanistan-Türkiye Dostluk Grubu"nu anımsattığını ve Türkiye'nin "her daim komşu ülke olarak kalacağını" belirttiğini yazdı.

Habere göre Theodorakis, "Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in de, Güney Kıbrıs'ın sözde 'Münhasır Ekonomik Bölgesi'nin sınırları belirlenirken, Kıbrıslı Türklerin katılımını 'çok olumlu unsur' olarak değerlendirmediğini" ancak bunun olmasının Kıbrıs'ta esaslı barış sağlanmasına yönelik büyük bir adım olacağını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.