İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sınır kapılarındaki yoğunluk vatandaşı isyan ettirdi!

Sınır kapılarındaki yoğunluk vatandaşı isyan ettirdi!

Dört günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar Güney Kıbrıs'a akın ediyor. Bayramın ilk günü Lefkoşa'daki sınır kapısında yaşanan yoğunluk bu kez de Pergama kapısında yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 13/08/19 13:35
okuma süresi: 1 dak.
Sınır kapılarındaki yoğunluk vatandaşı isyan ettirdi!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Sınır kapılarından Güney Kıbrıs'a geçerek tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar kapılarda oluşan yoğunluktan şikayet ediyor.

Demokrat Parti Genel Sekreteri Afet Özcafer'in taşımacılık ve sigorta şirketi bulunan oğlu Mehmet Özcafer, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında Pergama Sınır Kapısı'nda yaşanan sıkıntıyı takipçileri ile paylaştı.

'47 derece sıcakta dışarda bekliyoruz' yorumunda bulunan vatandaş, bu uygulama değişmezse turizm konusunda yaşanacak sıkıntılara dikkat çekti.

Yapılan canlı yayında sıcak altında bekleyen araçların oluşturduğu kuyruğun sonunun görünemeyecek kadar uzun olaması dikkatlerden kaçmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.