İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tatar: "Barış Harekatının ikinci aşaması sayesinde güven içinde yaşadığımız coğrafyamıza kavuştuk"

Tatar: "Barış Harekatının ikinci aşaması sayesinde güven içinde yaşadığımız coğrafyamıza kavuştuk"

Başbakan Ersin Tatar, yaptığı paylaşım ile "Barış Harekatının ikinci aşaması sayesinde, üzerinde güven içinde yaşadığımız, Devlet kurduğumuz bugünkü coğrafyamıza kavuştuk" dedi.

Yayın Tarihi: 14/08/19 11:53
okuma süresi: 2 dak.
Tatar: "Barış Harekatının ikinci aşaması sayesinde güven içinde yaşadığımız coğrafyamıza kavuştuk"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Başbakan Ersin Tatar, kişisel sosyal medya hesabından Barış Harekatının ikinci aşamasına ilişkin yaptığı paylaşım ile "Barış Harekatının ikinci aşaması sayesinde, üzerinde güven içinde yaşadığımız, Devlet kurduğumuz bugünkü coğrafyamıza kavuştuk" ifadelerini kullandı.

Tatar paylaşımının tamamında şunları kaydettti: "Bugün Kıbrıs Barış Harekatının ikinci aşamasının başlamasının 45'nci yıldönümüdür. Rum tarafının masaya konulan önerileri 1 ve 2'nci Cenevre konferanslarında reddetmesi ve adanın dört bir yanında, Kıbrıs Türkü'nün canına, malına yönelik saldırılarını sürdürmesi sonucu başlatılan Barış Harekatının ikinci aşaması sayesinde, üzerinde güven içinde yaşadığımız, Devlet kurduğumuz bugünkü coğrafyamıza kavuştuk.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın ikinci aşamasının gerçekleşmesi kararını veren dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, dönemin Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan, dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş , ve harekatı gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri ile Mücahitlerimizi, şükranla anıyorum.

Tüm şehitlerimize bir kez saha Allah'tan rahmet diliyorum.

Bu vesile ile, UBP olarak, asla özgürlüğümüzden , güvenliğimizden, Devletimizden taviz vermeyeceğimizi, Kıbrıs Türk Halkı'nın ekonomik kalkınma mücadelesini de kazanması için kararlılıkla yolumuza devam edeceğimizi yeniden vurguluyorum"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.