İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Uyuşturucudan 3 tutuklama

Uyuşturucudan 3 tutuklama

Gazimağusa ve Karaoğlanoğlu'nda üç kişi uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 14/08/19 12:28
okuma süresi: 1 dak.
Uyuşturucudan 3 tutuklama
A- A A+
Gazimağusa ve Girne'de üç kişi uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazimağusa'da dün akşam, Silahlı Kuvvetler Caddesi üzerinde, kullanımında bulunan araç ile trafik kazası yapan 20 yaşındaki C.G.'nin üzerinde ve aracında yapılan aramada yaklaşık 4 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 adet ucu yanık sarma sigara bulundu.

Bahse konu şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki F.D tutuklandı.

Girne'de 1 kişi tutuklandı

Karaoğlanoğlu'nda, dün öğle saatlerinde çevre yolu üzerinde kullanımında bulunan araç ile trafik kazası yapan 38 yaşındaki Z.Ö.'nün üzerinde ve aracında yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Z.Ö ise tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.