SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Okçululuk takımı, Milli takım Gelişim Kampı'nda

Okçululuk takımı, Milli takım Gelişim Kampı'nda

Yıldız ve Gençlerden oluşan 15 kişilik sporcu ve yönetici kadrosu, 15-19 Ağustos tarihleri arasında Milli Takım Gelişim Kampı'na katıldı.

Yayın Tarihi: 15/08/19 17:21
okuma süresi: 1 dak.
Okçululuk takımı, Milli takım Gelişim Kampı'nda
A- A A+
KKTC Okçuluk Federasyonu bünyesinde oluşturulan, 11-17 yaş gurubu Yıldız ve Gençlerden oluşan 15 kişilik sporcu ve yönetici kadrosu 15-19 Ağustos tarihleri arasında Milli Takım Gelişim Kampına katıldı.

Antalya'da Federasyon Ana sponsoru olan BVE (Vedat Erbay Okçuluk Akademisi'nde) düzenlenecek olan 4 günlük teknik gelişim kampında Milli takım sporcularının performans testleri, Okçuların teknik ve fiziksel gelişimlerinin gözlemlenmesi ve ileriye taşınması hedefleniyor.

Kamp sonrasında 23-25 Ağustos tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek olan Türkiye Okçuluk Federasyonu Uluslararası 3. Malazgirt Okçuluk Turnuvasına katılacak olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Okçuluk kadrosuna seçilen sporcular ilgili organizasyonda Ülkemizi temsilen bulunulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.