GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Tarım Bakanı Oğuz, Güzelyurt'ta incelemelerde bulundu

Tarım Bakanı Oğuz, Güzelyurt'ta incelemelerde bulundu

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Oğuz, Güzelyurt'ta AB Finansmanıyla inşa edilen ve Atık Su Arıtma Tesisi'nde arıtılan suyun tarımsal amaçlı kullanılmasına yönelik inşa edilen havuzu yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 16/08/19 12:58
okuma süresi: 1 dak.
Tarım Bakanı Oğuz, Güzelyurt'ta incelemelerde bulundu
A- A A+

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, beraberindeki heyetle birlikte bugün saat 10:30'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Oğuz, Belediye Başkanı Özçınar'dan Güzelyurt Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

Dursun Oğuz ile Mahmut Özçınar ziyaret sonrası AB Finansmanıyla inşa edilen ve Atık Su Arıtma Tesisi'nde arıtılan suyun tarımsal amaçlı kullanılmasına yönelik inşa edilen havuzu yerinde inceledi. Yüklenici Firma yetkilileri Bakanı proje ile ilgili bilgilendirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.