KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

TUFAD Kastamonu - Taşköprü'de beğeniyle izlendi...

TUFAD Kastamonu - Taşköprü’de beğeniyle izlendi...

Turizm ve Folklor Araştırma Derneği (TUFAD), Kastamonu'ya bağlı Taşköprü Belediyesi tarfından 33. kez düzenlenen "Sarımsak Festivali, Kültür Şöleni"ne katılmak üzere 13 Ağustos Salı günü adadan ayrılan ekip Taşköprü 'de festival kortej yürüyüşü ile açılışı gerçekleşti. Gösterilerde yer alan TUFAD ekibi beğeni ile izlendi...

Yayın Tarihi: 17/08/19 11:25
okuma süresi: 1 dak.
TUFAD Kastamonu - Taşköprü’de beğeniyle izlendi...
A- A A+

Taşköprü Belediyesi tarafından davet edilen TUFAD, 13-19 tarihleri arasında düzenlenen festivale yönetici dâhil 28 kişilik ekiple katıldı.

Kıbrıs kültürünü yansıtan çeşitli etkinliklerde de yer aldı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından verilen kahvaltıda festival direktörleri ve tüm gruplar biraraya geldi.

Ardından grup liderleri ve kendi geleneksel giysileriyle birer çift, verilen resepsiyonda Belediye Başkanı tarafından ekiplere hediyeler verdi ve katılımları için teşekkür etti.

Ekipler de kendi yörelerine özgü hediyeleri Belediye başkanına takdim etti. İlerleyen günlerde, dans performanslarımız yanında ülke geceleri düzenlenerek festivalde yer alan ülkelerin kendi kültürüne ait yiyecek ve içeceklerin tanıtımı gerçekleşecek.

Uluslararası nitelikte düzenlenen festivale TUFAD yanında, birçok yabancı ülke da katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.