ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Hırsızlıktan tutuklandı, polisle pazarlık yapmaya kalkıştı

Hırsızlıktan tutuklandı, polisle pazarlık yapmaya kalkıştı

Aynı yurtta kaldığı Darya Somodelko isimli şahsa ait 900 Dolar'ı çalmakla suçlanan Nawfal El Quenjli tutuklandı.

Yayın Tarihi: 18/08/19 09:27
okuma süresi: 3 dak.
Hırsızlıktan tutuklandı, polisle pazarlık yapmaya kalkıştı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da faaliyet gösteren bir yurtta kalan Nawfal El Quenjli, aynı yurtta yan odada kalan Darya somodelko'ya ait dolaptan 900 Dolar sirkat etmekle suçlanıyor. Polise yapılan şikayet üzerine zanlı Nawfal El Quenjli tutuklanırken, zanlı dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

"İkametgahtan sirkat" suçlaması ile hakkında soruşturma başlatılan zanlının poliste yaptığı beyanlar ise şok etti.

Polis mahkemede zanlının, "beni serbest bırakırsanız parayı bulup Darya Somodelko'ya öderim. Bırakmazsanız Darya zaten Pazar günü kaçar, ben de mental problemlerim var derim ve kaçarım" beyanlarında bulunduğunu açıkladı.

Mahkeme soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Zanlının harcamaları dikkat çekti

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Çebi mahkemede verdiği ifadesinde, 2 Ağustos 2019 tarihinde Mağusa'da faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunun 113 numaralı odasında kalan Darya Somodelko'nun dolabından 900 Dolar sirkat edildiğini açıkladı.

Şikayetin polise 5 Ağustos tarihinde yapıldığını belirten Çebi, yapılan araştırma ve yürütülen soruşturmada zanlının tespit edilerek tutuklandığını kaydetti. Ayrıca yürütülen soruşturma kapsamında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bir çok dükkandan araştırma yapıldığını kaydeden Çebi, zanlının olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra bin 500 TL'lik alışveriş yaptığının ve bir döviz bürosundan 250 Dolar bozdurduğunun tespit edildiğini söyledi.

Soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten polis memuru Çebi alınacak ifadelerin ve aranan emarelerin olduğuna dikkat çekerken, poliste henüz gönüllü ifade vermeyen zanlının, "beni serbest bırakırsanız parayı bulup Darya Somodelko'ya öderim. Bırakmazsanız Darya zaten Pazar günü kaçar, ben de mental problemlerim var derim ve kaçarım" beyanlarında bulunduğunu söyledi.

Çebi soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.