LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da uyuşturucudan 2 tutuklu

Lefkoşa'da uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı

Lefkoşa'da polis tarafından yapılan aramalarda üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 18/08/19 12:06
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı
A- A A+
Lefkoşa'da uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı. Polis Basın Bülteni'ne göre, dün saat 17.45 sıralarında Lefkoşa'da devriye halinde bulunan bir polis ekibi tarafından şüpheli vaziyette görülen 32 yaşındaki İ.D'nin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve içerisinde tütün ile karış sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunan bir adet sigara bulundu.

Öte yandan Lefkoşa'da dün akşam saat 23.00 sıralarında, Lokmacı Kara Kapısı'ndan KKTC'ye giriş yapan 27 yaşındaki C.L.K'nin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü bulundu.

Bulunan maddeler emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, her iki şahıs için de soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.