YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Spor Onur Gecesi'nde ödüller verildi

Spor Onur Gecesi'nde ödüller verildi

Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Pulya Festivali etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Spor Onur Gecesi'nde ülke sporunda bu sezon bireyesel ve takımsal bazda başarılı olan ekipler için düzenlenen törende ödüller verildi.

Yayın Tarihi: 20/08/19 18:48
okuma süresi: 2 dak.
Spor Onur Gecesi'nde ödüller verildi
A- A A+
Spor komitesi tarafından belirlenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelinde biresel sporlarda yurt içi ve yurt dışında başarılı olan sporcular Yeniboğaziçi festival alanı Amfi Tiyatro da "Spor Onur Gecesi"nde ödüllendirildi.

"Spor Onur Gecesi"nde New Fitnessden, Türkiye Avrupa Dünya Fitness ve Çocuk Fitness Şampiyonları ile KKTC Çocuk Fitness Milli Takımı, gösterilerininde yer aldığı gecede ülkemizin başarılı sporcuları Onur ödülüne layık görüldüler.

"Spor Onur Gecesi"nde ödüller Yeniboğaziçi Belediye başkanı Mustafa Zurnacılar, Festival Komitesi başkanı Bedia Balses Çeliker, Kültür Sanat Birim Sorumlusu Mehtap Sayıner, Meclis Üyeleri Enver Ermetal, Çiler Ermetal, Süleyman Serinay, Rahme Fahlioğlu, İsmail Köseoğlu, Fuat Efendi, Ertan Akabelli, Spor Komitesinden Aydın Kayol, Halil Erdoğuş tarfından verildi.

SPOR ONUR ÖDÜLÜ ALANLAR:

Görkem Çırakoğlu ( Vucüt Geliştirme)

İbrahim Yavuz ( Tekerlekli Sandalye Basketbol)

Haluk Çakar (Voleybol)

DAÜ Santranç Takımı

Mağusa Spor Akademisi Kadın Futbol Takımı

Süleyman Özkoç (Dörtyol Altyapı Koordinatörü)

Yonpaş Dumlupınar U21 Futbol Takımı

Bekir Esendağlı (Tenis)

Ayşe Mullacuma (Futbol Tenisi)

Buğra Eryıldız ( Voleybol)

Merve Çelebi (Voleybol)

Cem Dağdelen (Ironman)

KKTC Genç Milli Bilardo Takımı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.